Dameskapper Antwerpen

Haaranalyse toestel

Volledige behandeling

Producten ook online te koop

Bezoek onze dameskapper nabij Antwerpen

Een professionele dameskapper in de buurt van Antwerpen vindt u in Beveren-Waas: Hair Masters Plus. In ons kapsalon voor dames en heren uit de omgeving van Antwerpen zijn we thuis in alle stijlen. Wanneer u langskomt voor een behandeling, maken we het u bovendien zo comfortabel mogelijk. In ons trendy kapsalon voelt u zich helemaal op uw gemak! Dus bent u op zoek naar een dameskapper in de omgeving van Antwerpen waar u zeker vaker terug zult komen voor een behandeling door een vrouwenkapper? Dan ontvangen wij u graag binnenkort in ons sfeervolle salon.

Relevante producten

Iedere behandeling die u maar wilt bij onze dameskapper in de buurt van Antwerpen


In ons kapsalon in Beveren-Waas, ten oosten van Antwerpen, komen dames van alle leeftijden langs voor een behandeling op maat, uitgevoerd door een professionele vrouwenkapper. Natuurlijk kunnen mannen bij onze herenkapper terecht: in ‘The Barber’ creëren we iedere look tot in de puntjes. We bieden bij onze vrouwenkapper nabij Antwerpen diverse behandelingen aan: van de normale knipbeurten tot extensions laten zetten en natuurlijke haarkleuringen. Kiest u voor de laatste optie? Dan stellen we graag voor u een exacte prijs van de kleuring op.

Ontdek onze conceptstore


Wist u dat wij niet alleen een heren- en dameskapper in de buurt van Antwerpen zijn? U kunt in onze conceptstore ook terecht voor andere services. Zo huizen er bij ons in het gebouw nog twee andere zelfstandigen waarbij u terecht kunt voor nagelverzorging en laser-ontharing. Wilt u een complete metamorfose ondergaan en deze door onze vrouwenkapper op topniveau laten uitvoeren, dan staan wij voor u klaar in ons kapsalon voor dames in Antwerpen!

Vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak


Wanneer u al precies weet wat u wilt en een afspraak wilt maken, of juist nog even advies nodig heeft van een dameskapper van ons salon nabij Antwerpen, kunt u ons altijd even bellen tijdens onze openingstijden. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0032 (0)3 755 78 87. Ook kunt u langskomen in ons salon om de mogelijkheden te bespreken.