Haaranalyse Antwerpen

Haaranalyse toestel

Volledige behandeling

Producten ook online te koop

Haaranalyse laten uitvoeren in regio Antwerpen

Voor de meest precieze behandeling van uw haar gebruiken we onze haaranalyse bij Hair Masters Plus in Beveren-Waas, niet ver van Antwerpen. Hiermee brengen we gedetailleerd in kaart wat er nodig is voor een optimale verzorging en bescherming. Ons salon was een van de eerste zaken uit de regio Antwerpen die over apparatuur voor haaranalyse beschikten. Zo heeft u straks een resultaat waar u nog een lange tijd van geniet!

Relevante producten

Waarom een haaranalyse in ons salon nabij Antwerpen een goed idee is


Wanneer u als man of vrouw bij ons langskomt voor een behandeling aan het haar, wilt u natuurlijk meer dan alleen een mooie look. Dankzij onze haaranalyse in ons salon nabij Antwerpen, zijn wij in staat u een maximale verzorging te bieden. Met behulp van microscopische analyses brengen we onder meer hoofdhuidproblemen en oorzaken van haaruitval in kaart. We kunnen u hierna vervolgens in detail adviseren. We bevelen u voor de verzorging van het haar ook graag onze HC Hair Care producten aan, die u tevens in onze webshop kunt kopen. In de webshop vindt u echter maar een gedeelte van de producten. In ons kapsalon in Beveren-Waas, ten oosten van Antwerpen, is het complete assortiment verkrijgbaar en kunnen we u na de haaranalyse specifieke producten adviseren.

Bel ons of kom bij ons langs om de opties te bespreken


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een kapper of kapster van ons salon te bieden heeft? Wij geven u graag informatie over de verschillende behandelingen als u bij ons langskomt of belt naar 0032 (0)3 755 78 87. Wanneer u bij ons langskomt of ons contacteert, kunt u uw wensen met ons bespreken en bereiden we een behandeling op maat voor.