HC haarverzorging Antwerpen

Haaranalyse toestel

Volledige behandeling

Producten ook online te koop

HC Hair Care voor haarverzorging in Antwerpen

HC Hair Care is ons eigen product voor haarverzorging, verkrijgbaar in ons salon in Beveren-Waas, niet ver van Antwerpen. Dit merk heeft diverse kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten ontwikkeld voor optimale bescherming en hygiëne. Ontdek de kracht van HC Hair Care producten voor haarverzorging bij Hair Masters Plus in de buurt van Antwerpen!

Relevante producten

Welke producten van HC Hair Care voor haarverzorging vind je in ons salon nabij Antwerpen?


HC behoort tot de absolute topmerken als het gaat om verzorging van het haar. Van shampoo en conditioner tot haarmaskers: u vindt in ons salon in de buurt van Antwerpen verschillende HC Hair Care producten voor haarverzorging waarvan u de kwaliteit direct ervaart. Behalve dat wij deze in ons salon gebruiken bij de behandelingen, kunt u deze ook bestellen in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan de 100% natuurlijke HC complex, die op zes verschillende manieren haarproblemen bestrijdt, zoals haaruitval en hoofdhuidproblemen. Of kies voor HC Ovex, een masker dat onder andere meer structuur en kracht aan het haar geeft.

Vraag indien gewenst om advies


Een kapper of kapster van Hair Masters Plus nabij Antwerpen adviseert u graag over de HC producten om een optimale haarverzorging te garanderen. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor advies over haarverzorging. Voor vragen neemt u contact op via het contactformulier of belt u naar 0032 (0)3 755 78 87. U kunt natuurlijk ook gerust even langskomen in ons salon of direct uw HC Hair Care product in de webshop bestellen.