Herenkapper Antwerpen

Haaranalyse toestel

Volledige behandeling

Producten ook online te koop

Uw herenkapper in de buurt van Antwerpen

Een allround herenkapper in de buurt van Antwerpen vindt u zeker bij Hair Masters Plus in Beveren-Waas! Hier kunt u zich laten behandelen door een professionele coiffeur die precies weet welke look u voor ogen heeft. Onze experten doen er alles aan om u met een goed gevoel ons salon te verlaten. Wilt u zich eerst even oriënteren voordat u een herenkapper in de buurt van Antwerpen bezoekt? Laat u dan gerust eerst door ons adviseren.

Relevante producten

Keuze uit diverse behandelingen bij onze dames- en herenkapper nabij Antwerpen


Onze coiffeurs hebben veel ervaring met het creëren van verschillende looks. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een behandeling op maat. ‘The Barber’ van Hair Masters Plus in Beveren-Waas, nabij Antwerpen, is een herenkapper waar onze stylisten alles tot in de puntjes verzorgen. Wij bieden dan ook meer dan alleen een knipbeurt. Wilt u bijvoorbeeld uw baard laten verzorgen? Of wenst u een haarkleuring? Met onze professionaliteit, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten, geven we u altijd het beste resultaat.

Maak een afspraak met onze stylisten


Kom langs in ons salon en geniet van een comfortabele behandeling in een fijne, sfeervolle omgeving. U kunt tijdens onze openingstijden altijd bij ons langskomen of bellen voor een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0032 (0)3 755 78 87.