Kapper in de buurt Antwerpen

Haaranalyse toestel

Volledige behandeling

Producten ook online te koop

Uw kapper in de buurt van Antwerpen

Wilt u de ideale look laten creëren door een professionele kapper in de buurt van Antwerpen? Dan zit u perfect bij Hair Masters Plus in Beveren-Waas! Wij zorgen er niet alleen voor dat u met een goed gevoel naar huis gaat, maar ook dat u zich comfortabel voelt in ons salon. Hier hebben wij een fijne sfeer gecreëerd waarin u zich direct thuis voelt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer wanneer u een bezoek aan ons salon brengt.

Relevante producten

Een kapper in de buurt van Antwerpen waar meerdere behandelingen mogelijk zijn


De behandelingen die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopend. Niet alleen kunnen zowel dames als heren bij ons terecht voor knippen en kleuren; ook kunt u bij ons langskomen voor bijvoorbeeld haarprotheses of haarextensions. Bovendien beschikken wij over haaranalyse-apparatuur om optimale bescherming en verzorging te garanderen. Ons salon is dus perfect voor u wanneer u maatwerk wenst bij een kapper in de buurt van Antwerpen! Bekijk onze verschillende behandelingen en vraag indien gewenst om advies aan onze stylisten. Ook kunt u in onze webshop terecht voor diverse verzorgingsproducten. Bij ons in het gebouw bevinden zich ook nog twee zelfstandigen waar u terecht kunt voor nagelverzorging of laser-ontharing. Deze diensten maken echter geen deel uit van het kapsalon.

Plan met onse een behandeling in


Wilt u een afspraak maken voor een bepaalde behandeling bij een kapper van Hair Masters Plus in Beveren-Waas, in de buurt van Antwerpen? Bel dan gerust naar 0032 (0)3 755 78 87 en wij plannen graag een datum en tijdstip met u in. Wanneer u eerst advies wilt ontvangen, contacteert u ons uiteraard ook. Wij verwelkomen u tevens graag in ons salon om de opties met u te bespreken.