Kapster Antwerpen

Haaranalyse toestel

Volledige behandeling

Producten ook online te koop

Laat u verzorgen door onze kapster nabij Antwerpen

Gun uzelf een nieuwe look en laat u verzorgen door een kapster van Hair Masters Plus in Beveren-Waas, niet ver van Antwerpen. In ons salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen in een comfortabele omgeving waar u optimaal ontspant. U vindt in ons salon dan ook de perfecte combinatie van sfeer, creativiteit en professionaliteit. Kiest u voor een kapster in de buurt van Antwerpen, dan kiest u voor een behandeling bij Hair Masters Plus!

Relevante producten

Een kapster nabij Antwerpen die gespecialiseerd is in verschillende behandelingen


Voor zowel dames als heren staat een kapster van ons salon nabij Antwerpen klaar om u een comfortabele en professionele behandeling te geven. Wenst u een herensnit of gaat u voor een full shave? Of wilt u highlights of hair-extensions laten aanbrengen? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid want u kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Daarnaast vindt u bij ons in het gebouw nog twee andere zelfstandigen terug. U moet dus voor bijvoorbeeld nagelverzorging of laser-ontharing niet naar een ander adres rijden. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, geven wij u een behandeling op maat. Hierbij stellen we ook de exacte prijs vast.

Kom langs of bel om een afspraak te maken


Weet u al precies wat u wilt of bent u nog onzeker over welke look het best bij u past? Wanneer u ons salon bezoekt, geven wij u graag deskundig advies. Zo bent u volledig op de hoogte van de mogelijkheden. U kunt ons ook bellen op 0032 (0)3 755 78 87 en direct een afspraak maken.